Beschikbaar!

‘Beschikbaar’, dat woord heb ik de afgelopen weken vaak gehoord. Op een werkdag zo’n 60-70 keer. De klantvraag is beantwoord, de notitie is gemaakt en op je telefoon toets je de juiste code in: ‘beschikbaar’. Op naar de volgende klant. Dat was op micro-niveau tijdens mijn laatste project bij Klant Contact Services.

Het einde van dat project nadert. De komende weken hoor ik waarschijnlijk nog zo’n zes- tot zevenhonderd keer ‘beschikbaar’ en dan is het voorbij. Dan log ik voor de laatste keer uit. Het ‘u bent nu uitgelogd’ galmt ongetwijfeld nog lang na en met enige weemoed kijk ik dan terug op een leuk en leerzaam dienstverband. Maar met het voor de laatste keer uitloggen bij KCS, ben ik meteen weer ‘beschikbaar’ op macroniveau!

Mijn leidinggevende kwaliteiten binnen klantcontactomgevingen heb ik dan uitgebreid met de ervaring die ik heb opgedaan als ‘agent’. Het heeft me mooie inzichten gegeven. Ik weet nu écht wat er allemaal afkomt op een medewerker in een klantcontactomgeving. Roosters, wachtrijen, vrolijke en minder vrolijke klanten en ondertussen de ‘druk’ van de targets. Het stelt me in staat om in de toekomst als teammanager de medewerkers nog beter te faciliteren!

Available

Ik popel om aan de slag te gaan als teammanager in een klantcontactcenter. Op interim-, freelance- of contractbasis? Het maakt mij niet zoveel uit. Mijn drive is om medewerkers te motiveren om klanten tot grote tevredenheid van de klanten zelf én de organisatie waarvoor ik werk, te helpen. En na ieder klantcontact toetsen ze dan met veel plezier de code in: ‘beschikbaar’.

Is jouw organisatie op zoek naar een enthousiaste teammanager die van de hoed en de rand weet? Die zelfsturend en faciliterend werkt? Iemand die een positieve bijdrage levert aan de klant- en medewerkertevredenheid?

Dan heb ik goed nieuws: per 1 februari 2015 ben ik als teammanager weer beschikbaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s