Energie

Goed nieuws: ik mag weer mee! Met wie en waarheen? Samen met de andere leden van het team van mijn vorige werkgever Webhelp Nederland naar Frankrijk. Naar de Mont Ventoux om precies te zijn!

In 2012 wandelde ik deze ‘kale reus’ al eens op en af. Ik was er een uurtje of acht zoet mee. Twee jaar geleden ben ik hardlopend de strijd met de zwaartekracht, het asfalt en de elementen aangegaan. Ik had er ruim drie uur voor nodig. De berg is ongeveer 1900 meter hoog en de lengte van het parcours is ruim 20 kilometer. Reken het stijgingspercentage zelf maar uit. Ik ga me voorbereiden om op 2 juni 2018 binnen drie uur boven te zijn!

Stichting Join4Energy
Genoeg over mij. De titel van deze column is ‘Energie’. Ik loop namelijk niet zomaar de Mont Ventoux op. Ik steun hiermee Join4Energy. Een stichting die zich inzet om energiestofwisselingsziekten de wereld uit te helpen.

Wekelijks worden er 1 à 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Hun batterij is half vol, laadt nauwelijks op, maar loopt wel snel leeg. Met alle gevolgen van dien. Aantasting van hersenen, hart en lever zorgen ervoor dat veel van deze kinderen overlijden voor hun 10e levensjaar. Er is geen behandeling tegen deze ziekten. Het doel van de stichting Join4Energy is het genereren van geld om onderzoek naar een medicijn te versnellen en de kwaliteit van leven van de kinderen te verbeteren.

Energie
Het draait dus om energie. Ik heb er meer dan genoeg van. Thuis, op het werk en tijdens het sporten. En nu ga ik mijn energie ook weer inzetten voor de kinderen die weinig of geen energie hebben. En dus voor Join4Enery. Mijn doel vooraf is om minimaal € 1250 aan sponsorgeld te realiseren.

En daar heb ik jou voor nodig!

Jij sponsort toch ook?
Iedere donatie is van harte welkom! Ik heb een persoonlijke sponsorpagina. Dan kun je meteen zien dat je geld op de juiste bestemming komt. Via Facebook kun je m’n vorderingen (in euro’s en kilometers) volgen.

Bij de gedachte dat er kinderen worden geboren met een energiestofwisselingsziekte, wil ik niet te lang stilstaan. Ik ga hardlopen om de goede vorm te krijgen voor de Challenge Mont Ventoux 2018! En mijn enthousiasme wordt natuurlijk alleen maar groter als ik weet dat jij als sponsor achter me staat!

Je bent de sponsorlink nu al kwijt? Klik gewoon hier…

Alvast bedankt!