Maak het verschil!

2012040_Togo_Model_2014.11.03Laat ik meteen maar met de deur in huis vallen: Stichting Elayi uit Den Bosch, één van mijn projecten, heeft in 2016 twee grote doelstellingen. Ten eerste willen we geld inzamelen om de bouw van ‘ons’ buurthuis met sportveld in Togo te kunnen financieren en ten tweede willen we ons netwerk in Nederland vergroten!

Financiën
Om de bouw van het Buurthuis te kunnen financieren is zo’n € 70.000 nodig. Een behoorlijk bedrag, maar dus meteen ook een uitdagende doelstelling die we als team met veel energie gaan nastreven. Maar hoe dan? Allereerst wordt er bij Stichting Elayi achter de schermen hard gewerkt om de ANBI-status te verkrijgen. Veel administratief werk, maar het opent voor ons straks in maart wel de deuren naar professionele fondsenwervers die ons kunnen helpen om het beoogde bedrag bij elkaar te krijgen.

Naast deze formele verandering gaan we natuurlijk door met het organiseren van onze activiteiten in Den Bosch. De insteek wordt alleen wat anders. We willen weer dolgraag met kinderen naar FC Den Bosch om een voetbalwedstrijd te bekijken en hele schoolklassen laten hockeyen bij HC Den Bosch, maar we streven er ook naar dat het Stichting Elayi ook iets oplevert. Blije kindergezichten in Nederland is één, maar op termijn blije kindergezichten in Togo geeft ons nog meer energie.

Netwerk
Ons netwerk is de afgelopen jaren gestaag gegroeid. De ruim 90 likes op de Facebookpagina zijn daar een zichtbaar resultaat van. Maar we willen ons netwerk in Den Bosch en omstreken verder laten groeien! We zijn op zoek naar mensen die hun netwerk willen inzetten om Stichting Elayi te ondersteunen.

Netwerk Stichting ElayiEn daarom doen we ook een beroep op jou! Misschien sta je er niet zo bij stil, maar ik denk dat ook jij een bijdrage kunt leveren om onze achterban te vergroten. En daarmee de steun voor de mooie projecten van Stichting Elayi.

Denk eens na, ben je lid van een (sport) vereniging die enerzijds een activiteit kan organiseren waarvan de opbrengst naar Stichting Elayi gaat? Of ken je binnen die vereniging mensen die je in dit kader je graag aan ons voor wilt stellen? Of is jouw werkgever bereid om zich samen met je collega’s in te zetten voor onze uitdagende doestelling? Misschien heb je op een andere manier toegang tot het bedrijfsleven om ons zo verder te helpen? De mogelijkheden liggen vaak gewoon voor het oprapen.

We beginnen bij Stichting Elayi 2016 dus gewoon met een hulpvraag. Omdat we samen met jou en je relaties onze uitdagende doelstelling willen halen!

Maak het verschil!
Stichting ElayiHeb jij ideeën? Laat het me weten! Je kunt me bellen via (06) 53 72 63 10 of mailen: info@bureaugejoo.nl.

Ik wacht in spanning je berichtje af. Jij kunt in 2016 voor Stichting Elayi het verschil maken!